Unele texte sunt pamflete şi trebuiesc tratate ca atare. Orice asemănare cu oameni sau animale reale se pedepseşte conform legii...

sâmbătă, 19 februarie 2011

Ofensiva Acer

Producatorul de echipamente IT Acer a prezentat la Mobile World Congress trei noi tablet-uri care vor ajunge in Romania incepand cu luna aprilie. Este vorba despre Acer Iconia Tab modelele A500, W500 si A100, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Acer Iconia Tab A500 este un tablet de 10,1 inchi potrivit pentru utilizatorii pasionati de experientele multimedia. Gadgetul are un sistem de operare rapid si intuitiv, Google Android 3.0 "Honeycomb", adaptat special pentru tablet-uri.
Datorita prezentei sistemului clear.fi, Acer Iconia Tab A500 poate sa acceseze si sa partajeze materiale multimedia cu toate echipamentele compatibile clear.fi din reteaua locala.

Exista posibilitatea de a rula jocuri premium HD arcade si jocuri 3D online complexe, datorita ecranului multi-touch de 10,1 inchi si girometrului.
Gadgetul este echipat cu procesor dual-core NVIDIA Tegra 2, primul procesor mobil dual core ce ofera o navigare pe Internet de doua ori mai rapida.

Echipamentul detine modul Wi-Fi, modul 3G sau Bluetooth 2.1, maximizand experienta mobila. Mai sunt dispuse doua camere, 5MP/2MP, potrivite pentru realizarea de clipuri video si urcarea lor pe Facebook, YouTube sau Picasa si video chat. De asemenea, acestea pot fi folosite si ca scanner de coduri de bare.
 Acer lanseaza trei tablete

Acer Iconia Tab W500 reprezinta o solutia optima de computing. Gadgetul combina doua produse tehnologice, PC si tablet, permitand utilizatorilor sa foloseasca echipamentul atat pentru lucrul cu aplicatii de productivitate, cat si pentru folosirea de fisiere multimedia.

W500 dispune de un ecran tablet multi-touch de 10,1 inchi de rezolutie mare, iar complementar poate fi plasat intr-un docking station cu tastatura.


Astfel, acesta devine echipamentul optim pentru cei care doresc sa se bucure de beneficiile induse de un tablet, dar care nu doresc sa renunte la tastatura. Dispune de un port Ethernet pentru conectarea la internet si de un port USB pentru conectarea la dispozitive externe.

Acer Iconia Tab W500 permite utilizatorilor sa trimita emailuri cu usurinta, sa urmareasca filme, sa realizeze diverse prezentari sau sa se joace.
Punctul de pornire al Acer Iconia Tab W500 este Acer Ring. Aplicatia este usor de lansat si ofera un acces imediat la caracteristicile si aplicatiile preinstalate precum: Clean Disk, Snipping Tool, Device Control, Calculator and Game.

Acer Iconia Tab W500 foloseste Windows 7 ca sistem de operare si este echipat cu procesor AMD C+50 si placa video AMD Radeon HD6250. Echipamentul este dotat cu modul Wi-Fi, modul 3G (pe anumite modele) sau Bluetooth 3.0 si doua webcam-uri de 1,3MP Acer Crystal Eye.

Acer Iconia Tab A100 este potrivit celor care cauta mobilitate la extrem. Este un tablet de 7 inchi echipat cu sistemul de operare Android 3.0 "Honeycomb". Din pagina principala a sistemului de operare pot fi accesate rapid sectiunile Games Zone, eReading, SNS (contine link-uri directe catre Facebook, Twitter si Acer Social Jogger).

Acer Iconia Tab A100 este echipat cu procesor dual-core NVIDIA Tegra 2. Totodata, gadgetul dispune de tehnologie Dolby Mobile, care reda sunetul cu o calitate excelenta.

Echipamentul dispune de doua camere, una de 5MP si una de 2MP.
Datorita prezentei sistemului clear.fi, Acer Iconia Tab A100 poate sa acceseze si sa partajeze materiale multimedia cu toate echipamentele compatibile clear.fi din reteaua locala. Echipamentul dispune de un port HDMI si iesire 1080 care poate fi folosita pentru a conecta tablet-ul la un ecran de dimensiuni mai mari.

Tot la targul de la Barcelona, Acer a prezentat laptopul cu doua ecrane Acer Iconia si smarphone-ul Acer Iconia Smart.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bobbi - Shoarecele de blog