Unele texte sunt pamflete şi trebuiesc tratate ca atare. Orice asemănare cu oameni sau animale reale se pedepseşte conform legii...

duminică, 31 octombrie 2010

Dati un Heil! pentru Tribun

Ieri am auzit o veste super bună: la cel mai recent congres PRM, Vadim e reales...


Într-un cadru familiar (a se ciți comunist) participanții la sitcom-ul involuntar au ascultat discursuri despre cei 24% pe care îi are PRM în sondaje, iredentismul maghiar și alte subiecte la care eu le-aș trata serios doar după multe doze strașnice de "legale".

Atmosfera, foarte vie, mai ales pentru primele rânduri în parte compuse din oameni ce păreau mai degabă că și-au încheiat socotelile cu lumea asta, dar mai rămân așa... că e distracție. Tribunul a spumegat, a făcut ca în vremurile bune, semn că Rudotelul va fi încă o dată ce a fost. Ba chiar mai mult decât atât!

Chiar și fanii partidului la al cărui congres nu are acces nici un serviciu de urgență (în special nenorocita aia de Ambulanță!) cred, în ordine: în venirea la putere a Tribunului, în Chupacabra, Pif și Hercule, Grig și stârpirea mafiei.

Octogenarii în putere au afirmat chiar că ei, pensionarii, între două plimbări gratis cu RATB-ul, vor conduce țara spre prosperitate. Unul mai înverșunat a declarat în fața unei camere tv, fără cameraman, că PRM țintește câteva posturi de ministri printre care și cel al justiției. Bănuiesc că și Tribunul este de acord cu el. Mai mult, țintește alte câteva posturi cheie din salon: cel de președinte, rege, Cezar și de ce nu? Napoleon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bobbi - Shoarecele de blog