Unele texte sunt pamflete şi trebuiesc tratate ca atare. Orice asemănare cu oameni sau animale reale se pedepseşte conform legii...

marți, 20 aprilie 2010

Popor cu mana intinsa


Probabil ca meritam gluma aceasta... pentru ca am fost un popor care a mers aplecat prin istorie si cu mana intinsa. Mai mult, cersetoria a devenit sport national al confratilor nostri mai colorati plecati peste granita.
Tot colorata e si fusta saltimbancului, la fel de colorata ca si fusta tigancilor romance vazute de mine la cersit prin Torino.
"Salutul romanesc" a fost practicat acum aproape 1 an de Guvernul nostru in fata oficialilor de la FMI, este practicat de romani in fata guvernantilor si, de regula a devenit o stare de spirit in Romania.
"Salutul Romanesc" este acum facut celebru intr-o Franta in care hoardele de tigani si de hoti au facut de mult sa paleasca lumina lasata acolo de oameni ca Brancusi, Eugen Ionescu si Emil Cioran.
E adevarat ca glumele proaste dor, dar dor mai ales cand au in ele o esenta de adevar...

2 comentarii:

  1. sa mor daca inteleg de ce, dar chiar m-a durut!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti dai seama cum doare in Torino cand esti cu un suedez batran in masina, ala te intreaba de Romania si tu vezi, satre de tigani si tiganci cu fuste inflorate care cersesc in intersectie...

    RăspundețiȘtergere

Bobbi - Shoarecele de blog