Unele texte sunt pamflete şi trebuiesc tratate ca atare. Orice asemănare cu oameni sau animale reale se pedepseşte conform legii...

miercuri, 31 martie 2010

Show la TVR

Pentru că era unul dintre singurii oameni care se mai opunea sistemului Sassu a fost demis de la TVR. Unul dintre motive ar fi fost faptul că nu a permis premierului să îşi facă emisiune săptămânală în care să îşi prezinte realizările.


Boc cică a cerut o oră sau chiar mai multe de emisiie, dar la câte realizări are Guvernul ar fi avut loc şi în spaţiul dintre două reclame.

Înţeleg situaţia dificilă a domnului Sassu, care nu mai avea cum să revitalizeze acum emisiunea Lumea Copiilor... Nu avea cu cine, Mihaela este deja bătrână, Bălănel şi Miaunel sunt istorie antică, până şi Abramburica este ditai femeia...

Acum sarcina dificilă de a prelua postul urmează să îi revină unuia dintre cei trei preferaţi: Cristoiu, Turcescu sau Culcer. Nu comentez pentru că pe doi îi cunosc personal, dar o să aibă o sarcină dificilă în negocierea invitaţilor cu Dan Diaconescu.

5 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. sassu s-ar opune oricui ar trebui, nu despre asta e vorba...
    cu televiziunea sta el mai prost... de fapt, sta foarte prost! cam cum statea domnu inginer electornist la agricultura, domnu doctor ginecolog nu mai stiu pe unde era pus, domnii ase-isti in fruntea spitalelor... si exemplele ar putea continua...
    si a mai avut nesimtirea sa incerce sa-i explice el lu Lazarov cum sta treaba... dar se pare ca batranul a fost capos si n-a vrut sa ia de-nvat, asa ca au rupt colaborarea! si-apoi ne-a aratat sassu cum se face televiziune!

    RăspundețiȘtergere
  3. @ gabi Nu e vrb de Sassu, doar ca baietii astia portocalii si-ar afilia politic tot daca ar putea, pana si covrigaria din colt.
    App de neprofesionalismul oamenilor de la varf, uita-te la Guvernul Boc si numara specialistii...

    RăspundețiȘtergere
  4. discutia e prea lunga si adanca si sunt convins ca, in principiu, ai dreptate...
    io am facut aprecierile de mai sus pentru ca se refereau la un subiect despre care stiu cate ceva...

    RăspundețiȘtergere

Bobbi - Shoarecele de blog