Unele texte sunt pamflete şi trebuiesc tratate ca atare. Orice asemănare cu oameni sau animale reale se pedepseşte conform legii...

marți, 12 ianuarie 2010

La naiba!!! l-au prins...

"Aolooo, ce-i lumina aia, aolooo, scoate-o Narcis... La naiba!!! ne-au prins!!!" probabil asta a spus Solcanu cand a dat ochii de paparazzi revistei Spy.
Simpaticul prezentator tv minoritar si posesorul unuia dintre cele mai ocupate fundulete din televiziue a fost prins de curand cu "iubitul" sau, un veritabil aurolac cu fata de Banel si nume din legende...
Baietii se pare ca au fost surprinsi cand tocmai negociau o noua forare la namol, actiuni cu care stim deja ca partenerul de sticla al lui Cabral este deja profund de acord. Din relatarile scabroase ale reporteriolor, aflam ca si iubirea lui Narcis are un pret, respectiv 100 de euro per forare si ca cei doi "iubitei" se recomanda a fi foarte dotati din punct de vedere sexual insumand peste 38 de mm de experienta (fara a lua in considerare "tubul" lui Solcanu.
Doresc pe aceasta cale sa imi exprim regretul fata de Mircea Solcanu, spunandu-i ca - La naiba!!- e greu sa fii partar in tara asta de ignoranti - (se cuvine un alt) La naiba!!! - si ii doresc un sincer "La mai mare nebunule!!!".

poza, paparazzi etc via http://www.cancan.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bobbi - Shoarecele de blog