Unele texte sunt pamflete şi trebuiesc tratate ca atare. Orice asemănare cu oameni sau animale reale se pedepseşte conform legii...

marți, 24 noiembrie 2009

De ce nu au nimic in comun cei din PD-L si Basescu cu liberalismul

Recent presedintele ataca PNL pentru ca nu este indeajuns de liberal atunci cand face alianta cu PSD-ul (un partid social democrat). Ceea ce a uitat domnul Basescu este ca domnia sa este ultimul in masura sa vorbeasca despre doctrina liberala, despre un partid istoric sau despre aliante. Spun asta pentru ca domnul Basescu a fost parte integranta a unui guvern social democrat (Guvernul Roman), reprezentat al unui partid social democrat (FSN/PD) in guvernele din timpul mandatului lui Emil Constantinescu.
Chiar si atunci cand a candidat la presedentie acum 5 ani a facut-o in calitate de social democrat (de centru dreapta) din partea Aliantei DA.
Domnul presedinte incearca cu orice pret sa isi "alipeasca" o anumita doctrina de centru dreapta desi nici el si nici cei din jurul lui nu au nici o legatura cu aceasta doctrina. Faptul ca a plans pentru Stolojan (un alt fost FSN-ist erijat apoi in liberal) sau ca si-a alipit o bucatica a PNL prin dezertarea grupului Stolojan nu il legitimeaza si nu il va legitima niciodata ca liberal.
Atitudinea sa fata de Constitutia Romaniei nu il legitimeaza nici macar ca om politic...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bobbi - Shoarecele de blog