Unele texte sunt pamflete şi trebuiesc tratate ca atare. Orice asemănare cu oameni sau animale reale se pedepseşte conform legii...

joi, 18 iunie 2009

Staulul cu Europarlamentari

Asaaaaa.... promisesem sa scriu despre europarlamentare, cand s-or mai linisti apele. Deci sa facem recensamantul si sa ne bagam europarlamentarii in staul. Avem: una bucata consilier prezidential care a primit girul basescian intru a candida, una bucata fiica buzata si siliconata, o gramada de pesedei si penelei si pedelei, unguri, doi peremisti (ca la orice joc de sah) si un becali (scris asa intentionat) care inca nu are voie sa vada Parlamentul European deocamdata decat la tv.
Lineup-ul este super marfa, abia astept sa inceapa show-ul... e bine totusi ca mai exportam ceva din umorul nostru, cu tot cu protagonisti. Sunt sigur ca odata ce Eba, Vadim si Jiji vor ajunge pe culoarele PE si in comisiile de specialitate, nimic nu va mai fi la fel...
Raman o mie de intrebari in urma acestor alegeri, de genul: de unde a avut Eba bani de campanie, de ce au fost infiintate linii turistice electorale pe 7 iunie si, bineinteles de ce nu a candidat si Roxy manelista???
Fac pariu ca daca si ea il avea in spate pe Basescu Valorosu' sigur prindea un mandat.

(PS: Imi cer scuze, si precizez ca nu fac parte din aceeasi oala, fata de cei cativa europarlamentari care intr-adevar au demonstrat ca isi merita postul, prin lucrul pe care l-au depus in eurocomisii in mandatul trecut... se stiu ei...)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bobbi - Shoarecele de blog