Unele texte sunt pamflete şi trebuiesc tratate ca atare. Orice asemănare cu oameni sau animale reale se pedepseşte conform legii...

joi, 4 iunie 2009

Greu cu Eba la Europarlamentare....

Candidatul independent (sâc!!!) la PE Elena Băsescu spune că îşi doreşte ca după alegerile din 7 iunie să nu mai fie considerată "veriga vulnerabilă" a lui Traian Băsescu, prin intermediul căreia acesta este atacat de adversarii politici, sau "măcar" ca "lumea" să nu o mai facă "agramată şi toantă". Într-un discurs tras probabil intr-un studio audio in care s-au tras duble asemanatoare celor pe care le tragea Andreea Banica pe vremea cand canta la Exxotic (adica cuvant, pauza, cuvant pauza... pe care apoi le asambla inginerul de sunet), Eba spune ca nu mai vrea sa joace rol de calcai al lui Achile pentru tatal sau... (sursa Mediafaxaudio)
Clar, de la atatea nopti pierdute prin cluburi, Eba delireaza deoarece nu cred ca toate afisele, calendarele si tricourile cu numele ei impartite prin marile orase sunt platite din pusculita dansei proprie si personala...
Pe de alta parte sunt convins ca Eba va intra in Parlamentul European... Mai ales ca taticului ei ii trec prin chelie tot felul de manevre ca aceasta :



In sms-uri scrie clar:
"La instruirea privind prezenta in sectiile de votare va rugam sa veniti cu o lista de 10 persoane care pe 7 iunie voteaza cu Elena Basescu. Data si ora instruirii vor fi comunicate maine, 2.06.2009.Cabinet parlamentar, Daniel Oajdea"(1 iunie 2009)

"Va rugam sa va prezentati maine, 03.06.2009, orele 18:00 la sala mare de la Directia Agricola (in spatele sediului PDL) pentru instructajul privind activitatea din sectiile de votare. Va reamintim ca trebuie sa aduceti cu dv si lista persoanelor care voteaza Elena Basescu.Cabinet parlamentar, Daniel Oajdea."(2 iunie 2009)

Doua dintre sms-urile primite de un membru PDL, cooptat duminica intr-o sectie de votare din Iasi. Presupun ca nu este singurul ...
Sursa SMS-urilor e aici
De data asta las membrii PDL cu cele 10 persoane de fiecare sa se duca la vot, sa se aleaga intre ei si sa ne reprezinte la PE persoane pentru care limba romana este o limba straina...
PS: Aseara am fost la circ si m-am hotarat sa nu mai pronunt niciodata substantivul CIRC cand vine vorba de politica romaneasca. Aseara am vazut ca toti cei de acolo isi castiga painea cu greu... din pacate nu pot spune acelasi lucru si despre politicienii nostri.

Un comentariu:

  1. oamenii aia la circ chiar muncesc pe rupte sa ne incante ochiul cu tot felul de minunatii...cat despre EBA, stii vorba aia: duca'se pe pustii!!

    RăspundețiȘtergere

Bobbi - Shoarecele de blog