Unele texte sunt pamflete şi trebuiesc tratate ca atare. Orice asemănare cu oameni sau animale reale se pedepseşte conform legii...

marți, 13 ianuarie 2009

3,7 milioane de dolari pentru un himen

Criza inca face victime in SUA. Recent, o studenta si-a pus "la bataie" pe un site de licitatii virginitatea. Suma exorbitanta care i s-a oferit pana la urma pentru deflorare se ridica la 3,7 milioane dolari, destul de mult fata de pretentiile modeste ale nimfei, care initial si-a valorat himenul la vreo 243.000 dolari.
Fata precizeaza ca a primit "o gramada de cereri politicoase de la oameni de afaceri bogati, dar si de la ciudati". Presupun ca la suma asta exorbitanta, placerea cu tanara domnisoara o sa ii revina vreunui arab, caci daca omu' era italian o convingea, daca era american se masturba langa ea sau daca era roman o viola de-a dreptul.
Faza mai tare este ca domnisoara se lupta pentru un master care o va ajuta sa devina consilier de casnicii. Mare chestie... parca ar fi prima tarfa care ajuta barbatii insurati sa treaca peste momentele grele cu nevasta.

Un comentariu:

Bobbi - Shoarecele de blog